fbpx

info

Ohjepankki Vaasa Festivaliin saapuville
 

Tapahtuma info

 

 ÄLÄ TUO NÄITÄ TAPAHTUMA-ALUEELLE! 

 • Pulloja, tölkkejä eikä mitään nesteitä
  -> Tyhjät vesipullot ovat sallittu, alueelta löytyy vesipiste
 • Teräaseita, pesäpallomailoja, kovia esineita tai muita tavaroita, joilla voi aiheuttaa vahinkoa ihmisille tai omaisuudelle
 • Lemmikkejä (merkityt opaskoirat sallitaan)
 • Sateenvarjoja
 • Lakkapulloja (esim hiuslakkapullo)
 • Pöydät ja tuolit. Kokoontaitettavat kevyet retkituolit ja -jakkarat sekä viltit ovat sallittuja.
 • Alkoholi, päihteet
 • Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä. Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman suuria jalustoja ovat sallittuja. Puhelimilla kuvaaminen on myös sallittua. Ammatti- ja pressikuvaajien tulee akkreditoitua tapahtumaan erillisen hakemuksen kautta. 
 • Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus, takavarikoituja tavaroita ei palauteta! Sisäänkäyntien yhteydessä on narikkapalvelu, johon voi jättää ylimääräiset tavarat. Narikassa käynti on maksullinen.

IKÄRAJA
Koko festivaalialue on kokonaisuudessaan on K-18.

ESTEETTÖMYYS
Vaasa Festival on esteetön festivaali. Pyrimme takaamaan kaikille, myös liikkumisrajoitteisille asiakkaillemme, mahdollisimman laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen. Tapahtuma-alueen portilta on yhtenäinen tasainen asvalttipohja aina esiintymislavan edustalle saakka, joten lavan läheisyyteen on kaikkien helppo liikkua, myös apuvälineiden kanssa. Lisätietoa esteettömyydestä löydät täältä.

NARIKKA
Festivaalin portilla on maksullinen narikkapalvelu, johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. Myös narikassa käynti on maksullinen. VIP-asiakkaille lipun hintaan sisältyvä narikka löytyy ravintola Strampenin sisätiloista.

JUOMA JA RUOKA
Festivaalialueelta löytyy runsaasti erilaisia myyntipisteitä sekä erilaisia anniskelupisteitä. Festivaalin ruokavalikoima on erittäin tasokas ja laaja. Yhteneväisen anniskelualueen ansiosta voit liikkua vapaasti koko tapahtuma-alueella juomien ja ruokien kanssa. Alueella on lisäksi myös erillinen laaja Tasting Villagen alue 

MAKSUVÄLINEET
Tehokkain ja nopein maksuväline tapahtuma-alueella on käteinen. Maksuvälineiksi käy myös yleisimmät maksukortit.

LÖYTÖTAVARAT
Löytötavaroita voi tiedustella narikasta ja infopisteestä tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

VIRALLISET JATKOT
Tapahtuman viralliset jatkot juhlitaan tapahtuman päätyttyä molempina päivinä. Jatkoista lisätietoa tulossa keväällä 2020!

  ALUEELLE SAAPUMINEN
  Tapahtuma järjestetään aivan keskustan tuntumassa, 400 metrin päässä Vaasan torilta, joten erillisiä kuljetuksia festivaalialueelle ei järjestetä.

  Jos saavut Vaasan ulkopuolelta, katso ohjeet Vaasaan ja festivaalialueelle saapumiseen.

  LIPPUJEN VAIHTO RANNEKKEEKSI
  Kaikki liput vaihdetaan festivaalirannekkeeseen/passiin. Ranneke mahdollistaa vapaan kulun ulos festivaalialueelta ja takaisin lipun oikeuttaman ajan. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle henkilölle, edes toiselle festivaalipäivälle. Revitty ranneke ei kelpaa sisäänkäyntiin, portilla on ranneketarkastus

  Lippu vaihdetaan rannekkeeksi joko ennakkoon tai viimeistään tapahtumaan saavuttaessa festivaaliporteilla erillisessä lipunvaihtopisteessä.

  ENSIAPU
  Festivaalialueella on SPR Vaasan kanssa yhteistyössä toteutettava ensiapupiste ja kaksikielinen, osaava ensiapuhenkilökunta.

  TURVALLISUUS
  Tapahtuman järjestyksestä ja turvallisuudesta huolehtii X-SEC

  LIPUN OSTAJAN VASTUU

  • Ostathan lippusi vain valtuutetulta jälleenmyyjältä (Lippupiste tai NetTicket) jotta vältyt huijauksilta! Vaasa Festival ei voi korvata väärennettyjä lippuja tai auttaa huijaustapauksissa, vaan ne ovat poliisiasioita.
  • Väärinkäytösten välttämiseksi valokuvaa lipusta ei koskaan kannata jakaa esimerkiksi somessa.
  • Ostettu pääsylippu on tapahtumaan kokonaisuutena, ei vain tiettyä artistia varten. Artistin peruuttaminen ei ole syy lippujen palautukselle.

  Vaasa Festival

  Music, Food & Wine

   

  Paikka: Vaasan Sisäsatama – Vasa Inre Hamnen

  Aika: 6. – 8.8.2020

  Ikäraja: K18

  Liput: alkaen 69,90€

  Lipunmyynti: Lippupiste & NetTicket

  Sana promoottoriltamme

  ”Haluamme luoda ikimuistoisia elämyksiä ja hetkiä asiakkaillemme. Siksi olemme rakentaneet Vaasa Festivalista premium-luokan festivaalin upeissa puitteissa. Viihdyttävän ja monipuolisen ohjelmasisällön lisäksi panostamme erityisen paljon laadukkaisiin juoma- ja ruokavalikoimiin. Henkeäsalpaava, postikorttimaisen upea festivaalialue sisäsatamassa täydentää täydellisen kokonaisuuden.

   

  Viime kesänä hyvän vastaanoton saaneeseen Food & Wine Tasting- osioon olemme saaneet mukaan lähes kaksikymmentä juoma- ja ruokabrändiä. Näin takaamme jälleen laadukkaan ja taatusti ikimuistoisen festivaalikokemuksen asiakkaillemme. Laiturialueella sijaitsevassa Food & Wine -kylässä on mahdollista maistella mm. eri viinejä ja oluita pienin annoksin vain muutaman euron hintaan. Heittäydy mukaan makujen matkalle viiniammattilaistemme opastuksessa.

   

  Festivaalialue sijaitsee vain 400 metrin etäisyydellä Vaasan torilta – palveluiden ja hotellien keskiöstä – joten myös keskusta-alue tulee olemaan tapahtumaviikonlopun ajan vireä. Festivaalin aikana koko sisäsataman ranta-alue tulee olemaan K18-anniskelualuetta.

  Asiakkaat pääsevät liikkumaan vapaasti koko Sisäsataman alueella riippumatta siitä, miltä anniskelupisteeltä juoma on ostettu. Luvassa on todellista viinijuhlan tunnelmaa merellisessä puistomiljöössä huippuesiintyjien kera. Toivotammekin kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Vaasa Festivaliin!” – Tommi Mäki, promoottori

   

  Pin It on Pinterest

  Share This